Animam a omplir les urnes de vots per fer el gir de 180º que necessita Palma

24/05/2019

Hem realitzat aquest divendres el seu acte final de campanya al Casal Bon Dia en el qual ha apel·lat a la necessitat que hi hagi una força política que pretengui capgirar el model de ciutat que la dreta i l’esquerra de poca vergonya han construït.

Palma, 24 de maig de 2019.- Aquest divendres 24 de maig al vespre la Crida per Palma ha celebrat el seu acte final de campanya al Casal Bon Dia, per mor de la pluja. L’acte ha començat amb una ballada popular a càrrec del conegut grup Al-Mayurqa, un dels components del qual, Miquel Carbonell, és el número 7 de la candidatura municipalista i rupturista. Després de la ballada han intervingut els caps de llista de la Crida per Palma, Laura Dorado i Manel Domènech. “Fa set mesos vàrem començar aquest viatge (...), han estat set mesos de construcció col·lectiva de la comunitat humana que avui és la Crida per Palma, i avui estem aquí gràcies a totes les persones que heu contribuït a fer la primera passa cap a un gir de 180º per aquesta ciutat. A totes vosaltres, moltes gràcies!”, ha dit Laura Dorado, la número 2 de la formació que ha dedicat part de la seva intervenció a agrair la col·laboració de totes les persones que han fet possible aquesta campanya.

Fa cinc anys, ens van tancar a un calabós pel fet de ser joves i feministes, pel simple fet de tenir la dignitat heretada de tantes lluitadores feministes que una i una altra vegada han cridat i cridaran Fora els rosaris dels nostres ovaris” així ha continuat Dorado la seva intervenció, amb la qual ha recordat el cas pel qual ella mateixa i d’altres companyes foren encausades per una protesta a l’església de Sant Miquel. Amb les seves paraules Dorado no ha volgut oblidar d’on ve la Crida per Palma, perquè “sabem que la lluita és l’únic camí, i quan siguem a l’Ajuntament necessitarem tota la força dels carrers per poder capgirar aquesta ciutat.”

Dorado ha dedicat unes paraules a reivindicar la feina feta durant aquests dies de “campanya frenètica que hem fet per fer front a la invisibilitat mediàtica, amb gairebé una trentena d’accions i actes en quinze dies” i ha agraït de nou la feina feta per totes les persones que d’una manera o altra han posat el seu granet de sorra. La intervenció de Dorado ha acabat amb unes paraules per “les persones que pateixen la repressió de l’Estat Espanyol, per les preses polítiques i sobretot per Valtonyc”.

Per la seva banda, el cap de llista de la Crida per Palma Manel Domènech ha començat la seva intervenció amb un contundent “irromprem a l'Ajuntament i el posarem al servei del poble de Palma”. Domènech ha dedicat part de la seva intervenció a presentar la Crida com una garantia contra el feixisme. “Amb la mateixa dignitat d'Emili Darder i Aurora Picornell plantarem cara, també a les institucions, als feixistes d'avui. Sí, nosaltres tombarem la feixina. No tingueu cap dubte: als del PP, Ciutadans i Vox, qui més por els hi fa som la Crida per Palma” ha remarcat el cap de llista de la formació municipalista.

Domènech ha volgut fer esment a les dificultats que ha tengut la candidatura al llarg de la campanya. “A nosaltres no ens han convidat als grans debats. La campanya l'hem marcada als carrers, acció rere acció, i no a cap plató de televisió” ha dit Domènech, que ha afegit que “avui acaba la campanya, però a la Crida per Palma no hem fet més que començar”. Finalment, Domènech ha conclòs demanant el vot per la Crida per Palma el 26 de maig: “Vos imaginau quina cara li quedarà als grans hotelers i banquers, quan ens vegin irrompre a l'Ajuntament? Ara és el moment, sortim a guanyar i facem el gir de 180º que necessita la nostra ciutat.

© 2021 Marc Ramonell. Tots els drets reservats.